SwoodsService

Een duurzaam tandenborstel abonnement

Nooit meer nadenken over het vervangen van je tandenborstel. Ontvang 2 SwoodsBrushes elke 2, 4 of 6 maanden voor € 9,00.

Aanmelden

Hoe werkt het?

Kies je frequentie

Kies hoe vaak je de SwoodsBrush wil ontvangen. Je kunt kiezen uit 2, 4 of 6 maanden. Let op: we sturen er 2 per verzending.

Stoppen of doorgaan?

2 dagen voor de verzending sturen we je een e-mail of je wil stoppen of doorgaan. Zo ben je altijd in controle.

Gratis verzending

Verzending is altijd gratis en je hoeft niet thuis te blijven. Ze passen makkelijk door de brievenbus.

Brush and repeat

Afhankelijk van je gekozen frequentie sturen we weer 2 dagen van te voren een notificatie of je wil stoppen of doorgaan.

Veel gestelde vragen

 • Hoe werkt SwoodsService?
  SwoodsService werkt als volgt:
  1. Kies hoe vaak je de SwoodsBrush wil ontvangen.
  2. We e-mailen 2 dagen voordat de incasso plaatsvindt of je wil stoppen of doorgaan. Zo ben je altijd in controle.
  3. We schrijven automatisch € 9,00 van je rekening af en we sturen 2 SwoodsBrushes op naar het adres die je hebt opgegeven.
 • Wat kost SwoodsService?
  SwoodsService is een stuk goedkoper dan een losse SwoodsBrush. Je betaald € 4,50 per borstel, maar je moet er wel 2 afnemen. In totaal betaal je dus per levering € 9,00.
 • Waarom moet ik kiezen tussen 2, 4 of 6 maanden?
  Duurzaamheid staat op de eerste plaats. Daarom hebben we ervoor gekozen om het aantal verzendingen zo laag mogelijk te houden. Dit betekend dat we minder verpakking materiaal hoeven te gebruiken en dat er minder machines aan het werk moeten om de pakketjes te sorteren.
 • Waarom zou ik kiezen voor SwoodsService?
  SwoodsService is in leven geroepen om je te ontzorgen. Veel mensen poetsen te lang met hun tandenborstel omdat ze vergeten deze te vervangen. Hierdoor worden je tanden niet meer goed gereinigd.
 • Wanneer ontvang ik de volgende levering?
  De exacte datum kun je gemakkelijk terugvinden in je account omgeving. Hiervoor hoef je alleen in te loggen. Daarnaast sturen we ook e-mails om je op de hoogte te brengen van de volgende levering. Dit doen we 2 dagen van te voren.
 • Hoe kan ik mijn SwoodsService stopzetten?
  Jij bent in controle. Het stopzetten van je SwoodsService kan op elk gewenste moment. De snelste manier is door in te loggen in je account omgeving en je SwoodsService op 'pauzeren' te zetten. Ook is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Dan zullen wij deze handeling voor je uitvoeren.
Algemene voorwaardenPrivacyVeilig betalen met iDEALBancontact