SwoodsService

Een duurzaam tandenborstel abonnement

Nooit meer nadenken over het vervangen van je tandenborstel. Ontvang 2 SwoodsBrushes elke 2, 4 of 6 maanden voor € 6,99 incl. verzendkosten.

Aanmelden

Hoe werkt het?

1. Kies je frequentie

Kies hoe vaak je de SwoodsBrush wil ontvangen. Je kunt kiezen uit 2, 4 of 6 maanden. Let op: we sturen er 2 per verzending.

2. Stoppen of doorgaan?

2 dagen voor de verzending sturen we je een e-mail of je wil stoppen of doorgaan. Zo ben je altijd in controle.

4. Gratis verzending

Verzending is altijd gratis en je hoeft niet thuis te blijven. Ze passen makkelijk door de brievenbus.

5. Brush and repeat

Afhankelijk van je gekozen frequentie sturen we weer 2 dagen van te voren een notificatie of je wil stoppen of doorgaan.

Veel gestelde vragen

 • Hoe werkt SwoodsService?
  SwoodsService werkt als volgt:
  1. Kies hoe vaak je de SwoodsBrush wil ontvangen.
  2. We e-mailen 2 dagen voordat de incasso plaatsvindt of je wil stoppen of doorgaan. Zo ben je altijd in controle.
  3. We schrijven automatisch € 6,99 van je rekening af en we sturen 2 SwoodsBrushes op naar het adres die je hebt opgegeven.
 • Wat kost SwoodsService?
  SwoodsService is een stuk goedkoper dan een losse SwoodsBrush. Je betaald € 3,25 per borstel, maar we versturen er wel twee tegelijk. In totaal betaal je dus per levering € 6,99 incl. verzending.
 • Waarom moet ik kiezen tussen 2, 4 of 6 maanden?
  Duurzaamheid staat op de eerste plaats. Daarom hebben we ervoor gekozen om het aantal verzendingen zo laag mogelijk te houden. Dit betekend dat we minder verpakking materiaal hoeven te gebruiken en dat er minder machines aan het werk moeten om de pakketjes te sorteren.
 • Waarom zou ik kiezen voor SwoodsService?
  SwoodsService is in leven geroepen om je te ontzorgen. Veel mensen poetsen te lang met hun tandenborstel omdat ze vergeten deze te vervangen. Hierdoor worden je tanden niet meer goed gereinigd.
 • Wanneer ontvang ik de volgende levering?
  De exacte datum kun je gemakkelijk terugvinden in je account omgeving. Hiervoor hoef je alleen in te loggen. Daarnaast sturen we ook e-mails om je op de hoogte te brengen van de volgende levering. Dit doen we 2 dagen van te voren.
 • Hoe kan ik mijn SwoodsService stopzetten?
  Jij bent in controle. Het stopzetten van je SwoodsService kan op elk gewenste moment. De snelste manier is door in te loggen in je account omgeving en je SwoodsService op 'pauzeren' te zetten. Ook is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Dan zullen wij deze handeling voor je uitvoeren.

Tandenborstel abonnement

Iedereen weet het, maar het gebeurt zelden. Je moet je tandenborstel elke 2 maanden vervangen. Daarvoor is het tandenborstel abonnement van Swoods. Hiermee hoef je nooit meer nadenken over het vervangen van je tandenborstel en ben je altijd voorzien van een frisse borstel. De frequentie van de levering bepaal je helemaal zelf. Je kunt kiezen uit 2 tandenborstels per 2, 4 of 6 maanden en je betaald € 6,99 per verzending inclusief verzendkosten. De bamboe tandenborstels van Swoods zijn voor 96% afbreekbaar door de natuur en worden zo milieuvriendelijk mogelijk verstuurd. Voor de verpakking gebruiken we kraftpapier, wat bestaat uit gerecycled karton. Daarnaast worden ze zo efficient mogelijk verpakt waardoor ze makkelijk door de brievenbus passen en je dus niet thuis hoef te blijven.

Hoe vaak moet ik mijn tandenborstel vervangen?

Het hangt van je poetsgedrag af hoe vaak je de tandenborstel moet vervangen. Bij normaal gebruik van 2x per dag worden door tandartsen aangeraden elke 2 maanden de tandenborstel te vervangen. Met het tandenborstel abonnement van Swoods hebben we daar rekening mee gehouden. Daarom bevelen we je aan om de frequentie op 4 maanden te zetten. Daarmee gebruik je elke 2 maanden 1 tandenborstel.

Je ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.