Reviews

Ontdek wat klanten van de SwoodsBrush vinden.

4.4 / 5 (10)
18-09-2020
Arjan

Mooi concept

Het concept is mooi. Bij het poetsen zelf zou ik wat stroevere borstelharen willen. Ik ben gewend met een redelijk harde borstel te poetsen.

SwoodsBrush zwart
03-02-2020
S.

Top product!

Lekker zachte haartjes, poetst heerlijk!De borstel kan verbeterd worden door het uiteinde aan de handkant af te ronden.

SwoodsBrush blanco
29-11-2019
Maya

Fijne tandenborstel

De zachte borstelharen poetsen fijn. Goed voor de toekomst. Aanrader!

SwoodsBrush blanco
13-11-2019
Mardjana

Swoods tandenborstel

Super fijne tandenborstel! Poetst fijn en staat ook nog eens super stylish in mijn badkamer. Erg blij mee!

SwoodsBrush wit
06-11-2019
Niels

Zachte borstelkop maakt het poetsen erg prettig

Tandenborstels zien er niet alleen strak uit maar ook erg fijn in gebruik. De zachte borstelkop maakt het poetsen erg prettig.

SwoodsBrush blanco
06-11-2019
Mike

Stijlvol en erg aangenaam

Heel blij met deze stijvolle tandenborstel. De zachte borstelharen zijn erg aangenaam.

SwoodsBrush zwart
06-11-2019
Mira

Tandenborstel

Ik vind het een goeie tandenborstel! Heel leuk maar misschien wel een beetje te zachte haren

SwoodsBrush zwart
06-09-2019
Marleen

De tandenborstel vind ik erg fijn

De tandenborstel vind ik erg fijn. Is voorzien van zachte haren waardoor dit fijner is dan reguliere tandenborstels. De houder is ideaal om hem in op te bergen of op vakantie te nemen.

SwoodsBrush blanco
23-06-2019
Manon

Geweldig!

De SwoodsBrush is een geweldig object om te hebben. Het werkt zoals behoren en je doet mee aan het verbeteren van het milieu.

SwoodsBrush zwart
07-09-2019
Mélanie

Zo zacht! 🙂

Wat een lekker zacht borsteltje! Moest even wennen aan het gevoel van bamboe in mijn mond, maar dat was op dag 2 al prima. Fijne borstel!

SwoodsBrush blanco
Review policy

Alle reviews zijn geschreven door gebruikers van Swoods. Dit betekent dat we het plaatsen van een review enkel toestaan van klanten die een aankoop hebben gedaan. Swoods controleert de reviews op relevantie en op gepastheid.

Je ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.