Je ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

Reviews

4.6 / 5 (8)
29-11-2019
Maya

Fijne tandenborstel

De zachte borstelharen poetsen fijn. Goed voor de toekomst. Aanrader!

Ik beveel dit product aan!  

SwoodsBrush blanco
13-11-2019
Mardjana

Swoods tandenborstel

Super fijne tandenborstel! Poetst fijn en staat ook nog eens super stylish in mijn badkamer. Erg blij mee!

Ik beveel dit product aan!  

SwoodsBrush wit
06-11-2019
Niels

Zachte borstelkop maakt het poetsen erg prettig

Tandenborstels zien er niet alleen strak uit maar ook erg fijn in gebruik. De zachte borstelkop maakt het poetsen erg prettig.

Ik beveel dit product aan!  

SwoodsBrush blanco
06-11-2019
Mike

Stijlvol en erg aangenaam

Heel blij met deze stijvolle tandenborstel. De zachte borstelharen zijn erg aangenaam.

Ik beveel dit product aan!  

SwoodsBrush zwart
06-11-2019
Mira

Tandenborstel

Ik vind het een goeie tandenborstel! Heel leuk maar misschien wel een beetje te zachte haren

Ik beveel dit product aan!  

SwoodsBrush zwart
06-09-2019
Marleen

De tandenborstel vind ik erg fijn

De tandenborstel vind ik erg fijn. Is voorzien van zachte haren waardoor dit fijner is dan reguliere tandenborstels. De houder is ideaal om hem in op te bergen of op vakantie te nemen.

Ik beveel dit product aan!  

SwoodsBrush blanco
23-06-2019
Manon

Geweldig!

De SwoodsBrush is een geweldig object om te hebben. Het werkt zoals behoren en je doet mee aan het verbeteren van het milieu.

Ik beveel dit product aan!  

SwoodsBrush zwart
07-09-2019
Mélanie

Zo zacht! 🙂

Wat een lekker zacht borsteltje! Moest even wennen aan het gevoel van bamboe in mijn mond, maar dat was op dag 2 al prima. Fijne borstel!

Ik beveel dit product aan!  

SwoodsBrush blanco
Review policy

Alle reviews zijn geschreven door Swoods gebruikers. Dit betekent dat we het plaatsen van een review enkel toestaan van klanten die een aankoop hebben gedaan. Swoods controleert de reviews op relevantie en op gepastheid.

Algemene voorwaardenPrivacyVeilig betalen met iDEALBancontact